nieuws-uitgelicht

DISRUPT YOURSELF

Een ‘Disruptive mindset’ en ‘Disruptive skills’ voor arbeidswaarde in de 21e eeuw.
Onze wake-up call voor de deelnemers aan de Arbeidsmarktconferentie van Baandomein in het Provinciehuis te Maastricht.

Klik hier voor een impressie.

nieuws-uitgelicht

Pijlsnel beter worden in verkopen

De afgelopen periode heeft het 3-luik van het TopChange programma, ‘Pijlsnel beter worden in verkopen’, plaatsgevonden. Met veel enthousiasme hebben de deelnemers hun kennis en vaardigheden op het gebied van verkopen verbeterd.
Bekijk deze film om te beoordelen of deze training ook iets voor jou is. Heb je interesse, mail dan aan TopChange (info@topchange.nl)

verkoop-jezelf-je-bedrijf-je-productdienst

nieuws-uitgelicht

13e groep Starten Eigen Bedrijf

Vandaag heeft groep 13 succesvol het programma ‘Starten eigen Bedrijf’ afgerond. Wij wensen alle deelnemers, toevallig ook 13, heel veel succes met het verder ontwikkelen van hun eigen bedrijf. Klik hier voor een korte video impressie.

img_7662

nieuws-uitgelicht

Laatste kans

Schrijf je nu nog in voor de training van volgende week donderdag 10 november.
Er is nog 1 plaats beschikbaar!

verkoop-jezelf-je-bedrijf-je-productdienst

nieuws-uitgelicht

Groep 12 Starten Eigen Bedrijf

Groep 12 van de training Starten Eigen Bedrijf voor 45plussers is succesvol afgerond. De deelnemers gaan vol energie aan de slag met hun eigen business! Namens Topchange wensen wij jullie veel succes.

Klik hier voor de video compilatie.

groep-12-ssc-06-oktober-2016

nieuws-uitgelicht

Pijlsnel beter worden in verkopen

De afgelopen maanden heeft de training ‘pijlsnel beter worden in verkopen’, voor het nodige rendement gezorgd bij de deelnemers.

Door het direct toepassen van de opgedane kennis is hun omzet significant toegenomen. Een mooi compliment voor onze professional die deze training begeleid.

Ook voor de tweede helft van dit jaar staan er alweer 3 momenten gepland om voor onze klanten deze training te organiseren. Mocht jij ook interesse hebben om jouw omzet te vergroten, klik dan hier voor meer informatie.

unknown

nieuws-uitgelicht

Succesvolle Versnellingstafel

De afgelopen maanden heeft de versnellingstafel ‘Duurzame Koffieverpakking’, onder leiding van Topchange een top resultaat neergezet.Een prachtig voorbeeld van Pijlsnel ontwikkelen, delen en toepassen van kennis.

I.p.v. een standaard rapport heeft de versnellingstafel een videocompilatie gemaakt waarin ze de opbrengsten, en vooral de lessen, met andere ondernemers wil delen. Kijk de film hier en doe er uw voordeel mee!

Namens Topchange willen wij alle leden van deze versnellingstafel bedanken voor hun bijdrage aan dit eindresultaat. Chapeau!

nieuws-uitgelicht

Maastrichtse Mensenrechtenprijs

Ook dit jaar is Topchange weer verantwoordelijk voor het projectmanagement van de Maastrichtse Mensenrechtenprijs.
Voormalig Burgemeester Onno Hoes van Maastricht heeft tijdens zijn afscheidsreceptie op 27 juni 2015 de ‘Maastrichtse Mensenrechtenprijs’ in het leven geroepen. Tijdens zijn afscheidsreceptie heeft hij benadrukt dat hij geen cadeaus wilde ontvangen, maar een bijdrage aan het vormgeven en in stand houden van het initiatief zeer op prijs zou stellen.

Het doel is dat scholieren en studenten uit het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs tijdens hun studietijd in Maastricht stilstaan bij de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. De prijsvraag helpt hen zich te verdiepen in het jaarthema, een eigen opvatting c.q. visie te ontwikkelen en die rond 10 december (de Dag van de Mensenrechten) overtuigend te delen met medescholieren / -studenten door middel van een creatieve uiting. Voorbeelden zijn geschreven teksten, video’s, kunstwerken, zang, dans, enzovoort. Zowel individuele bijdragen als groepsbijdragen zijn welkom.

Het thema van dit jaar is:
IEDER MENS HEEFT HET RECHT OM ASIEL TE VRAGEN OM AAN VERVOLGING TE ONTKOMEN.
(Artikel 14 Universele Verklaring van de Rechten van de Mens)

Meer informatie vind je op we website van de Maastrichtse Mensenrechtenprijs.
Like ook de Facebook pagina, een draag bij aan een betere wereld!