nieuws-uitgelicht

Groep 12 Starten Eigen Bedrijf

Groep 12 van de training Starten Eigen Bedrijf voor 45plussers is succesvol afgerond. De deelnemers gaan vol energie aan de slag met hun eigen business! Namens Topchange wensen wij jullie veel succes.

Klik hier voor de video compilatie.

groep-12-ssc-06-oktober-2016

nieuws-uitgelicht

Pijlsnel beter worden in verkopen

De afgelopen maanden heeft de training ‘pijlsnel beter worden in verkopen’, voor het nodige rendement gezorgd bij de deelnemers.

Door het direct toepassen van de opgedane kennis is hun omzet significant toegenomen. Een mooi compliment voor onze professional die deze training begeleid.

Ook voor de tweede helft van dit jaar staan er alweer 3 momenten gepland om voor onze klanten deze training te organiseren. Mocht jij ook interesse hebben om jouw omzet te vergroten, klik dan hier voor meer informatie.

unknown

nieuws-uitgelicht

Succesvolle Versnellingstafel

De afgelopen maanden heeft de versnellingstafel ‘Duurzame Koffieverpakking’, onder leiding van Topchange een top resultaat neergezet.Een prachtig voorbeeld van Pijlsnel ontwikkelen, delen en toepassen van kennis.

I.p.v. een standaard rapport heeft de versnellingstafel een videocompilatie gemaakt waarin ze de opbrengsten, en vooral de lessen, met andere ondernemers wil delen. Kijk de film hier en doe er uw voordeel mee!

Namens Topchange willen wij alle leden van deze versnellingstafel bedanken voor hun bijdrage aan dit eindresultaat. Chapeau!

nieuws-uitgelicht

Maastrichtse Mensenrechtenprijs

Ook dit jaar is Topchange weer verantwoordelijk voor het projectmanagement van de Maastrichtse Mensenrechtenprijs.
Voormalig Burgemeester Onno Hoes van Maastricht heeft tijdens zijn afscheidsreceptie op 27 juni 2015 de ‘Maastrichtse Mensenrechtenprijs’ in het leven geroepen. Tijdens zijn afscheidsreceptie heeft hij benadrukt dat hij geen cadeaus wilde ontvangen, maar een bijdrage aan het vormgeven en in stand houden van het initiatief zeer op prijs zou stellen.

Het doel is dat scholieren en studenten uit het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs tijdens hun studietijd in Maastricht stilstaan bij de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. De prijsvraag helpt hen zich te verdiepen in het jaarthema, een eigen opvatting c.q. visie te ontwikkelen en die rond 10 december (de Dag van de Mensenrechten) overtuigend te delen met medescholieren / -studenten door middel van een creatieve uiting. Voorbeelden zijn geschreven teksten, video’s, kunstwerken, zang, dans, enzovoort. Zowel individuele bijdragen als groepsbijdragen zijn welkom.

Het thema van dit jaar is:
IEDER MENS HEEFT HET RECHT OM ASIEL TE VRAGEN OM AAN VERVOLGING TE ONTKOMEN.
(Artikel 14 Universele Verklaring van de Rechten van de Mens)

Meer informatie vind je op we website van de Maastrichtse Mensenrechtenprijs.
Like ook de Facebook pagina, een draag bij aan een betere wereld!

nieuws-uitgelicht

33 gecertificeerde projectleiders

Afgelopen week hebben 12 projectleiders bij Brabantia hun diploma projectmanagement in ontvangst mogen nemen. Zij stappen in de voetsporen van 21 collega’s die vorig jaar deze krachtige opleiding met goed gevolg hebben afgelegd.
In een pijlsnel traject van 8 weken hebben deze 12 projectleider via een blendend-learning aanpak een TOP projectmanagement traject gevolgd, afgesloten met een erkend examen. Leren in de werkomgeving noemen wij dit bij Topchange. Geen uren buiten de deur in conferentiezalen maar gewoon op de werkvloer. Datgene wat je leert direct productief maken in het verdienmodel van de werkgever. Dat is pijlsnel ontwikkelen, delen en toepassen van kennis! Wij feliciteren de 12 deelnemers en Brabantia met dit mooie resultaat.

PM Brabantia

nieuws-uitgelicht

Groep 11 – Starten Eigen Bedrijf

Op 10 juni jl. heeft een groep startende ondernemers van 45 jaar en ouder succesvol de cursus Starten Eigen Bedrijf afgerond. Dit was alweer de 11e groep en inmiddels hebben meer dan 120 deelnemers de cursus succesvol afgerond. Wij wensen alle deelnemers veel succes met het verder vormgeven van hun eigen bedrijf. Bekijk hier de sfeerimpressie.

IMG_7384

nieuws-uitgelicht

GaiaZoo Tycoon

Op 30 mei as. gaat een volgend managementteam deelnemen aan het unieke programma ‘Gaiazoo tycoon’.

GaiaZoo heeft sinds haar opening op 1 juni 2005 tientallen prestigieuze prijzen gewonnen.
Het managementteam van 30 mei as. team staat een dag lang aan het roer van de dierentuin; een complexe en dynamische omgeving met een bijzonder ritme, levende producten, onvoorspelbare patronen, en samenwerkingsgedrag. ze leren tijdloze inzichten over ‘the survival of the fittest’ en ontdekken natuurlijke oplossingen voor de aanpassingsuitdagingen van de 21e eeuw.

Meer informatie klik hier.

 

Unknown-1