nieuws-uitgelicht

Topchange draait Succesvol 45Plös ZZP ZL

In 2014 heeft TopChange, in samenwerking met het StarterCentrum Limburg en de Provincie Limburg, een succesvol 45Plös ZZP ZL programma gedraaid.

In totaal hebben 55 deelnemers het programma doorlopen en zijn er per vandaag 33, en vanaf 1 januari 2015, 37 deelnemers succesvol gestart met hun eigen bedrijf. Een top resultaat dat van te voren niet was verwacht.

Wegens dit succes start er in 2015 een nieuwe reeks. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het StartersCentrum Limburg.

Bijgaand de flyer van de afgelopen periode. Deze flyer geeft u als geïnteresseerde een goed beeld van het programma.

 
Infosheet Starten eigen bedrijf najaar 2014

nieuws-uitgelicht

Bijzondere GaiaZoo Tycoon

GaiaZOO-logoAfgelopen periode heeft er een bijzonder GaiaZoo Tycoon plaatsgevonden. Een groep professionals van de Universiteit Maastricht nam deel aan het GaiaZoo programma. Een programma waarin de deelnemers voor 12 uur de directie van de GaiaZoo vormen.

Een bijzondere ervaring die appelleert aan goed nadenken en excellent samenwerken. Tijdens de dag veranderende het weer van een zonnige ochtend in een zeer regenachtige middag. Het geplande bezoek aan de gorilla’s kreeg daardoor een onverwachte wending. Vanwege de regen kwamen de Gorilla’s niet naar buiten en kregen de deelnemers de unieke kans om een kijkje te nemen in het binnenverblijf van de Gorilla’s. ‘We konden de gorilla’s horen, en als we wilden aanraken’, waren de woorden van een deelnemer. Dat laatste is trouwens niet verstandig. Voor dat je het weet ben je een arm kwijt!

Kortom naast de leeropbrengsten van de dag, was de beleving wederom even belangrijk. Op naar de volgende groep. In bijgaande flyer vindt u meer informatie over het programma.

nieuws-uitgelicht

De plakfactor!

Maak je eigen commercial. In samenwerking met TVLimburg heeft TopChange het TVL(ight)- concept ontwikkeld waarbij jij met professionele ondersteuning jouw boodschap in korte tijd een hoge plakfactor geeft. Schrijf als ondernemer, samen met je team, in een dag, onder begeleiding van een mediatrainer, een script op maat voor jouw commercial of infomercial met een hoge plakfactor. Het script wordt door jou en je team verfilmt onder regie van een ervaren cameraman. Dit basismateriaal wordt in de studio van TVL afgemonteerd tot een commercial of infomercial met professionele kwaliteit. Zie bovenstaande promo of download de flyer voor alle details.

Uniek taalconcept Business English

In steeds meer bedrijven en projecten is Engels de leidende taal. Als medewerkers hun kansen in de zakelijke wereld willen vergroten, dan is investeren in de Engelse taalvaardigheid de kortste route. TopChange biedt in samenwerking met het ReLANpro Language Lab in Los Angeles (USA) ‘Business English’ aan via ‘cloud learning’. Medewerkers kunnen de lessen ‘anyplace, anytime and anywhere ‘ downloaden van de cloud server naar hun eigen smartphone en/of tablet (Apple en Android).

Logo-zonder-tekstBekijk de flyer voor meer informatie >

1e Midzomer marketing & sales dag

Op 30 juni 2014 heeft TopChange in samenwerking met het StartersCentrum Limburg de eerste Midzomer marketing & sales dag georganiseerd op C-mill in Heerlen. Van de 22 deelnemers die aan het 45Plös ZZP ZL programma meedoen, waren er 18 aanwezig. Voor een korte impressie, zie onderstaande video.

Snelcursus ‘Starten eigen bedrijf’ succesvol

TopChange heeft in opdracht van de Provincie Limburg en het Starterscentum Limburg een maatwerk cursus gemaakt voor startende ondernemers. In 4 halve dagen heeft een groep van 10 deelnemers het programma pijlsnel doorlopen. 
Alle deelnemers hebben uit handen van Dominique Steins van de Provincie Limburg en Marcel van Kasteren van het Starterscentrum Limburg het TopChange certificaat ontvangen. Via bovenstaande videoimpressie kun je zelf ervaren wat de cursus voor de deelnemers heeft betekend. De volgende groep deelnemers start op 19 mei as. 

LIOF neemt belang in Qwiek

LIOF neemt belang in het bedrijf van een van de oud-deelnemers van de workshopserie ‘Versnel je businessmodel’.

LIOF kwam in aanraking met Qwiek in het business development-project MKB Roadmaps, dat zich specifiek richt op bedrijven in de medische technologie. Qwiek is een nog jong bedrijf dat voortkomt uit het Heerlense industrieel ontwerpbureau Noos Design en heeft producten ontwikkeld om minder mobiele mensen te activeren, zowel fysiek als cognitief. Bewegen is voor ouderen cruciaal om vitaal te blijven. De Qwiek.play, Qwiek.melody en de Qwiek.up zijn interactieve systemen die op speelse manier uitnodigen om meer te bewegen. De producten worden door steeds meer zorginstellingen aangeschaft.

Ook versnellen? Bekijk onze workshop ‘Versnel uw businessmodel’, geschikt voor managers en ondernemers.

Bron: LIOF

Partner TV Limburg

TVL-logoTopChange is partner van hét business en lifestyleprogramma van TV Limburg ‘Made in Limburg’. Made in Limburg is iedere zaterdag en zondag te zien vanaf 10.00 uur en op woensdag volgt een herhaling na Limburg Vandaag.

U kunt  de uitzendingen ook terugkijken op de website van TV Limburg.