nieuws-uitgelicht

8e Groep startende Ondernemers

Afgelopen week hebben voor de achtste keer op rij 12 ondernemers de cursus starten eigen bedrijf succesvol afgerond.
In een periode van 4 weken hebben de ondernemers tijdens 4 productieve bijeenkomsten van 4 uur hun business model ontworpen. Wij wensen alle deelnemers veel succes met hun ondernemerschap. Bekijk deze compilatie voor een korte impressie.

nieuws-uitgelicht

Tevreden klanten moet je koesteren!

Tijdens dagdeel 2, van 4 dagdelen, van het programma ‘Starten Eigen Bedrijf’, geven de deelnemers bijgaande feedback.
Je moet nooit naast je schoenen lopen, maar soms mag en moet je vooral trots zijn. En dat laatste zijn wij zeker.
Deelnemers bedankt.

IMG_6008

nieuws-uitgelicht

WORKSHOP “PRESENTEREN KUN JE LEREN” GROOT SUCCES!

Dinsdag 13 oktober vond in het Van der Valk Hotel te Heerlen de eerste workshop in het kader van het waardeconcept workNtalent plaats met als thema “Jezelf beter presenteren kun je leren”.

De workshop werd bezocht door 29 enthousiaste flexwerkers van Flexpoint en werkzoekenden, die tijdens een twee uur durende interactieve sessie een aantal concrete tools kregen aangereikt waarmee zij hun waarde op de arbeidsmarkt kunnen vergroten. Het waardeconcept workNtalent is een initiatief van Flexpoint in samenwerking met TopChange uit Heerlen. Met workNtalent wil Flexpoint de talenten van haar flexwerkers en sollicitanten helpen ontwikkelen en beter etaleren.

De workshop “Jezelf beter presenteren kun je leren” krijgt op dinsdag 20 oktober een vervolg in Maastricht. Ook hier is het aantal aanmeldingen boven verwachting hoog. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen hun interesse kenbaar maken via een mail aan services@flexpoint.nl. De komende maanden zullen eveneens workshops worden georganiseerd in Roermond en Venlo.

“De positieve feedback van de deelnemers en de grote interesse in de eerste workshop, stimuleert ons om dit initiatief verder te ontwikkelen en nieuwe thema’s voor vervolgworkshops uit te werken. We gaan op korte termijn met onze partner TopChange in overleg om nieuwe initiatieven te ontplooien en het waardeconcept workNtalent verder in de markt te zetten.”, aldus Erwin Vogelzang, Algemeen Directeur Flexpoint Nederland.

nieuws-uitgelicht

Nick Snijders overleden

Maandag 12 oktober is de Kamer van Koophandel opgeschrikt door het droeve bericht dat onze collega Nick Snijders op 52-jarige leeftijd de keuze heeft gemaakt uit het leven te stappen. Dit bericht heeft ons verbijsterd en raakt ons diep. Woorden schieten te kort.

Vanaf 1984 werkte Nick Snijders onder andere als plaatsvervangend directeur van KvK Amsterdam en sinds januari 2014 als manager van de stafafdeling Handelsregister en Exportdocumenten (HRX) bij de nieuwe, landelijke Kamer van Koophandel. Eind 2014 nam hij afscheid als manager HRX, omdat hij koos voor een nieuwe toekomst buiten de KvK.

Nick Snijders was een zeer betrokken collega die zich ruim 30 jaar met veel enthousiasme heeft ingezet voor de Kamer van Koophandel. Hij dacht altijd in kansen en uitdagingen en was een echt mensenmens met visie. Nick Snijders had een enorme werklust en collega’s konden altijd bij hem terecht voor nieuwe initiatieven. Dit hebben we enorm in hem gewaardeerd. (Condoleance Nick Snijders)

Nick
Nick Snijders (27 juni 1963 – 12 oktober 2015)

nieuws-uitgelicht

TopChange partner TVL Made in Limburg

TopChange is alweer twee jaar officieel partner van TVLimburg. Sinds een jaar voor het programma Made in Limburg en daarvoor het het programma TVL Business.
Made in Limburg is hét business- en lifestyleprogramma van TV Limburg. Ondernemers vertellen hun verhaal aan tafel en bedrijven/instellingen laten zich letterlijk en figuurlijk zien in de reportages op locatie. Speerpunt van het programma is om het goede business- en lifestylenieuws uit Limburg te brengen vanuit een bijzondere locatie in onze provincie. Voor meer informatie kijk op TVLIMBURG
nieuws-uitgelicht

Maastrichtse Mensenrechtenprijs 2015

TopChange is gevraagd de procesregie en het projectmanagement te voeren bij de organisatie van de eerste Maastrichtse Mensenrechtenprijs. Wij vinden het een eer en verbinden ons graag aan dit prachtige initiatief.

Op de Dag van de Rechten van de Mensen – 10 december – wordt de Maastrichtse Mensenrechtenprijs uitgereikt aan de creatieve inzending die er het meest in slaagt om mensenrechten bij jongeren uit het Maastrichtse onderwijs (voortgezet onderwijs, MBO, HBO en WO) onder de aandacht te brengen. Dit jaar staat het recht op onderwijs centraal (Artikel 26 van de Universele Verklaring Rechten van de Mens). De winnaars mogen een geldbedrag geven aan een goed doel naar keuze en ontvangen een aandenken in de vorm van een kunstwerk van Sanne Vaassen.

nieuws-uitgelicht

Nominatie beste trainingslocatie 2015

Auberge de Smockelaer te Slenaken is genomineerd voor de award van ‘Beste trainingslocatie 2015′. TopChange heeft samen met ondernemer Maurice Loo de innovatieve training ‘Het Vakwerkhuys’ ontwikkeld waarbij teams pijlsnel hun samenwerkingsvermogen en resultaatgerichtheid verbeteren.

Bekijk deze onderstaande video voor een impressie. Interesse? Vul dan ons contactformulier in.

Certificaat-Auberge-de-Smockelaer

nieuws-uitgelicht

Internationaal erkende masteropleiding

TopChange kan sinds kort haar klanten de tweejarige opleiding Master of Business Administration (MBA) General Management van IPE Management School Paris aanbieden.

Deze Engelstalige masteropleiding in de vorm van 8 online modules is erkend door de Franse overheidscommissie CNCP op master niveau. Na afloop van deze opleiding mag de student de officiële MBA-titel voeren.

Vul voor meer informatie ons contactformulier in.